Theses on the same topic (having an identical keyword):
pekarske vyrobkyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Vliv kvality tuku na senzorické vlastnosti upečeného pekařského výrobku
(Hana Keindlová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ps3rb3// | Výživa a potraviny / | Theses on a related topic
Vliv zmrazeného těsta na jakost a trvanlivost pekařských výrobků
(Veronika Hliněnská)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qhcwb2// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
(Klára Mikulíková)2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//266akb// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic