Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pekarske vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Pekařské výrobky s nutričně výhodným složením tuku
 (Klára Nohynková)

2018, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//96018e// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Pekárenské výrobky a těstoviny jako funkční potraviny
 (Victoria Patricie Lehkoživová)

2023, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ydplwt// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Spotřební chování na trhu s pekařskými výrobky
 (Karolína ČMUCHOVÁ)

2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ay0mhm// | Ekonomika a management / Obchodní podnikání | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické a pekařské vlastnosti
 (Jana Králová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//oqgb4n// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
 (Jitka VEJSKALOVÁ)

2022, absolventská práce CŽV, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//l1we43// | Studium v oblasti pedagogických věd / Rozšiřující studium ČJ - Učitelství pro ZŠ | Práce na příbuzné téma

Vliv silic na výrobu a kvalitu pekařských výrobků
 (Kateřina Polcová)

2024, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qxyixy// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv reformulace pekařských výrobků na jejich kvalitu
 (Lucie Svadbíková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ns54xn// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Použití kolorimetrie ve vztahu k senzorickému hodnocení pekařských výrobků
 (Monika Kadlecová)

2023, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//wuoynd// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Lyofilizované kysané zelí jako aktivní přísada do pekařských výrobků
 (Anna Liberská)

2022, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//485d7m// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Pozitivní a negativní význam akrylamidu v pekařských výrobcích
 (Barbora Hromasová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//h28ziz// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)