Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pekarske vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Vliv kvality tuku na senzorické vlastnosti upečeného pekařského výrobku
 (Hana Keindlová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ps3rb3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv zmrazeného těsta na jakost a trvanlivost pekařských výrobků
 (Veronika Hliněnská)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qhcwb2// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku mouky z hmyzu na vlastnosti těsta a jakost pekařských výrobků
 (Klára Mikulíková)

2019, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//266akb// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)