Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pekarsky pokus

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 17 prací)
Muffiny-moderní pekařský výrobek
 (Petra Šafářová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//0v2n0g// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
 (Vladislava LICHNOVSKÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g9ezfm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
 (Vladislava LICHNOVSKÁ)

2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//j4t2u1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Posouzení možností využití celých klásků pšenice špaldy pro přípravu pekařských produktů
 (Linda VOPÁTKOVÁ)

2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ki0zi0// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma

Hodnocení vybraných pekařských výrobků v závislosti na technologii výroby a receptuře
 (Vanda HRDLIČKOVÁ)

2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qc3nxv// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Kypřidla a protein v pekařských technologiích
 (Petra Hegerová)

2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tnmlfz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti modifikace výroby chleba a pečiva
 (Šárka Kubová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//k73m3y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti použití netradičních tuků v technologii potravin
 (Silvie Radomská)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fgyu4d// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
 (Jitka VEJSKALOVÁ)

2022, absolventská práce CŽV, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//l1we43// | Studium v oblasti pedagogických věd / Rozšiřující studium ČJ - Učitelství pro ZŠ | Práce na příbuzné téma

Kvalita jemného pečiva ovlivněná vlákninou
 (Kristýna Stávková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//r53lxk// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 17 prací)