Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pekarsky pokusKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Muffiny-moderní pekařský výrobek
(Petra Šafářová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0v2n0g// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
(Vladislava LICHNOVSKÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//j4t2u1// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Viv modifikace postupu pekařského pokusu na kvalitu kukuřičného pečiva
(Vladislava LICHNOVSKÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g9ezfm// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůd pšenice ozimé na reologické a pekařské vlastnosti
(Jana Králová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//oqgb4n// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Posouzení možností využití celých klásků pšenice špaldy pro přípravu pekařských produktů
(Linda VOPÁTKOVÁ)2018, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ki0zi0// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma
Hodnocení vybraných pekařských výrobků v závislosti na technologii výroby a receptuře
(Vanda HRDLIČKOVÁ)2024, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qc3nxv// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Kypřidla a protein v pekařských technologiích
(Petra Hegerová)2018, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tnmlfz// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti modifikace výroby chleba a pečiva
(Šárka Kubová)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//k73m3y// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Názvy pekařských a cukrářských výrobků v současné češtině
(Jitka VEJSKALOVÁ)2022, absolventská práce CŽV, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//l1we43// | Studium v oblasti pedagogických věd / Rozšiřující studium ČJ - Učitelství pro ZŠ | Práce na příbuzné téma
Možnosti použití netradičních tuků v technologii potravin
(Silvie Radomská)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fgyu4d// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma