Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pektinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Pektin - jeho vlastnosti a využití v průmyslu
(Eva Odstrčilová)2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//zuqoo7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Pektin-hemicelulózový komplex a exopektát hydrolázy
(Dana Flodrová)2008, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//t7xa3h// | Chemie a technologie ochrany životního prostředí / | Práce na příbuzné téma
Ověření schopnosti rašeliníkového pektinu inhibovat aktivitu půdních enzymů
(Lucie CHROUSTOVÁ)2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//qlmk6s// | Biologie / Učitelství biologie pro SŠ - Učitelství matematiky pro SŠ | Práce na příbuzné téma
Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
(Kamila Blahůšková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//311dqv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Tepelná stabilita pektinů
(Petra Vališová)2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//fhsw6z// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Charakterizace pektinu ultrazvukovou spektroskopií
(Jan Trtek)2016, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//rnqnh9// | Chemie a chemické technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv aplikace fosforečnanů a nízkoesterifikovaného pektinu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů
(Barbora VOLDÁNOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fjyfp3// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Senzorické analýzy pizz s přídavkem arabské gumy a pektinu
(Tomáš DULA)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//xthvhl// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku pektinů a vybraných monosacharidů na vybrané charakteristiky tavených sýrů
(Barbora VOLDÁNOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a0rrbc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv přídavku pektinu na jakost tavených sýrů
(Petra SEDLÁČKOVÁ)2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ngiy12// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma