Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pektiny

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Ověření schopnosti rašeliníkového pektinu inhibovat aktivitu půdních enzymů
 (Lucie CHROUSTOVÁ)

2021, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//qlmk6s// | Biologie / Učitelství biologie pro SŠ - Učitelství matematiky pro SŠ | Práce na příbuzné téma

Tepelná stabilita pektinů
 (Petra Vališová)

2016, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//fhsw6z// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma

Stanovení vlákniny a pektinu v komerčních vzorcích vlákniny
 (Kamila Blahůšková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//311dqv// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Charakterizace pektinu ultrazvukovou spektroskopií
 (Jan Trtek)

2016, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//rnqnh9// | Chemie a chemické technologie / | Práce na příbuzné téma

Pektin - jeho vlastnosti a využití v průmyslu
 (Eva Odstrčilová)

2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//zuqoo7// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv aplikace fosforečnanů a nízkoesterifikovaného pektinu na viskoelastické vlastnosti tavených sýrů
 (Barbora VOLDÁNOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fjyfp3// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Senzorické analýzy pizz s přídavkem arabské gumy a pektinu
 (Tomáš DULA)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//xthvhl// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku pektinů a vybraných monosacharidů na vybrané charakteristiky tavených sýrů
 (Barbora VOLDÁNOVÁ)

2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a0rrbc// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv přídavku pektinu na jakost tavených sýrů
 (Petra SEDLÁČKOVÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ngiy12// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Využití nízkometylovaného pektinu jako náhrady tavicích solí v tavených sýrech
 (Kristýna HLADKÁ)

2008, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//f656fp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)