Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pepr

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Mikrobiologie koření - stanovení a porovnání výskytu významných skupin mikroorganismů ve vzorcích koření - pepře černého celého a pepře černého mletého
 (Marcela Procházková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bjxo2o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

NUTRIČNÍ HODNOTA PEPŘE ČERNÉHO A BÍLÉHO
 (Patrik Toman)

2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//oyu2v1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Antioxidační aktivita papriky a pepře
 (Pavla DŘÍMALOVÁ)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nziivc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma