Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
peprKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Mikrobiologie koření - stanovení a porovnání výskytu významných skupin mikroorganismů ve vzorcích koření - pepře černého celého a pepře černého mletého
(Marcela Procházková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bjxo2o// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
NUTRIČNÍ HODNOTA PEPŘE ČERNÉHO A BÍLÉHO
(Patrik Toman)2016, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//oyu2v1// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita papriky a pepře
(Pavla DŘÍMALOVÁ)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nziivc// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma