Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
peroxidaceKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv kvality tuku na senzorické vlastnosti upečeného pekařského výrobku
(Hana Keindlová)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ps3rb3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Vliv proteinu FerB na peroxidaci membránových lipidů bakterie Paracoccus denitrificans
(Petra Rejmontová)2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ple69/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma
Sledování hladiny malondialdehydu během obranné reakce rostlin
(Sylvie Nedělová)2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/fm4t6/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma
Experimentální využití biochemických markerů u modelových obratlovců
(Jana Lebedová)2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/xxgcd/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma