Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

peroxidace

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 14 prací)
Vliv kvality tuku na senzorické vlastnosti upečeného pekařského výrobku
 (Hana Keindlová)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ps3rb3// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv proteinu FerB na peroxidaci membránových lipidů bakterie Paracoccus denitrificans
 (Petra Rejmontová)

2014, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ple69/ | Biochemie / | Práce na příbuzné téma

Sledování hladiny malondialdehydu během obranné reakce rostlin
 (Sylvie Nedělová)

2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/fm4t6/ | Biochemie / Analytická biochemie | Práce na příbuzné téma

Experimentální využití biochemických markerů u modelových obratlovců
 (Jana Lebedová)

2013, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/xxgcd/ | Experimentální biologie / Speciální biologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 14 prací)