Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

peroxidove cislo

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Stanovení vybraných tukových čísel v jedlých tucích rostlinného původu
 (Iva Mazurová)

2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//z20bzi// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Stabilita stolních olejů
 (Zuzana Benedová)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//7h8l3r// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Overenie použitia sekundárnych produktov po lisovaní oleja v kozmetickom priemysle
 (Lenka Huláková)

2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gge4jj// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma

Rostlinné oleje, jejich výroba, využití a zdravotní přínosy
 (Jana Kopečková)

2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//mmhelb// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Práce na příbuzné téma

Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry lískových ořechů
 (Veronika Paťhová)

2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//3zwvck// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Změny lipidové frakce plnotučného sušeného mléka
 (Pavla ČERMÁKOVÁ)

2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//dk5b6r// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma