Theses on the same topic (having an identical keyword):
peroxidove cisloKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Stanovení vybraných tukových čísel v jedlých tucích rostlinného původu
(Iva Mazurová)2008, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//z20bzi// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Theses on a related topic
Stabilita stolních olejů
(Zuzana Benedová)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//7h8l3r// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Overenie použitia sekundárnych produktov po lisovaní oleja v kozmetickom priemysle
(Lenka Huláková)2019, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//gge4jj// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Theses on a related topic
Rostlinné oleje, jejich výroba, využití a zdravotní přínosy
(Jana Kopečková)2019, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//mmhelb// | Zahradnictví / Jakost rostlinných potravinových zdrojů | Theses on a related topic
Vliv různých skladovacích technik na nutriční parametry lískových ořechů
(Veronika Paťhová)2018, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3zwvck// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Theses on a related topic
Změny lipidové frakce plnotučného sušeného mléka
(Pavla ČERMÁKOVÁ)2009, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//dk5b6r// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic