Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ph masa

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Sledování jakostních ukazatelů při zrání masa divokých prasat
 (Ondřej Vicenec)

2018, Diplomová práce, Lesnická a dřevařská fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//kni2kq// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Kvalita drůbežího masa
 (Kristýna Kabeláčová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//txzvzq// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Hodnocení kvality králičího masa v závislosti na době a kvalitě krmení
 (Marek Hrudka)

2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//pq3nsk// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Využití Ramanovy spektroskopie pro hodnocení masa a masných výrobků
 (Jana Prudičová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//jdiv5w// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma

Zhodnocení rizik z masa volně žijící nutrie říční
 (Veronika Synková)

2024, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//818fo0// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza masa ovcí plemene jacob
 (Kristýna Zídková)

2018, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9jgg7n// | Zootechnika / Výživa zvířat a dietetika | Práce na příbuzné téma

Vlastnosti a zpracování masa nutrií
 (Nikola Hermanová)

2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//hpmof4// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv zkrmování výlisků z technického konopí na senzorickou kvalitu masa brojlerových kuřat
 (Dominika Fernandová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//i3znsx// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma

Variabilita genů IGFBP2 a MC4R ve vztahu ke kvalitě masa prasat
 (Michala Steinerová)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//6wq1x8// | Zootechnika / Živočišné biotechnologie | Práce na příbuzné téma

Využití nových technologií pro zrání hovězího masa
 (Pavel Hoňka)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//l6jps7// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)