Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ph masaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
PSE a jeho vliv na kvalitu vepřového masa do 48 hodin po porážce
(Aleš PUDIVÍTR)2012, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//36v6dy// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma
Vliv různých typů porážecích linek na výskyt vad vepřového masa (PSE)
(Lenka ČERNÁ)2013, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//76343b// | Zemědělské inženýrství / Agropodnikání | Práce na příbuzné téma
Vliv genotypu na kvalitu masa vykrmovaných kuřat
(Kateřina Koutská)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2bjjp8// | Zootechnika / Živočišná produkce | Práce na příbuzné téma