Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

ph piva

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 11 prací)
Možnosti výroby piva z koncentrátů.
 (Renáta Dufková)

2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//7w7gqn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Možnosti modifikace receptur pro výrobu nealkoholického piva
 (Pavel Kovář)

2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//skbwig// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Změny obsahu biogenních aminů v průběhu výroby piva a jeho skladování
 (Miloslava DUŠKOVÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//a2yhkh// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Technologie výroby speciálních sladů určených pro výrobu piva
 (Iva Rotreklová)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//tjv9cy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv ročníkové variability chmelů na profil aromatických látek, jejich přenos a chování při stárnutí studeně chmeleného piva
 (Lenka Straková)

2023, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//bxqoim// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma

Studim těkavých látek v pivovarských surovinách, v meziproduktech při výrobě piva a v pivu
 (Jana Kleinová)

2014, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//z28b8c// | Chemie / Zemědělská chemie | Práce na příbuzné téma

Proteomické studie ječmene související s výrobou piva
 (Dagmar Benkovská)

2013, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//0zstlt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Integrovaná ochrana a střídání pH postřikové jíchy v jarním ječmeni
 (Ladislav Chmelík)

2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//2hbvad// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma

Vliv obalu a etikety na spotřebitelské chování na trhu piva a sladových výrobků
 (Matěj Rašovský)

2016, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1ppmwa// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií mléčného kvašení v procesu výroby piva
 (Kristýna Zapletalová)

2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//g4u0kd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 11 prací)