Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
ph pivaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Možnosti výroby piva z koncentrátů.
(Renáta Dufková)2018, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7w7gqn// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Možnosti modifikace receptur pro výrobu nealkoholického piva
(Pavel Kovář)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//skbwig// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Změny obsahu biogenních aminů v průběhu výroby piva a jeho skladování
(Miloslava DUŠKOVÁ)2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a2yhkh// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Technologie výroby speciálních sladů určených pro výrobu piva
(Iva Rotreklová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//tjv9cy// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv ročníkové variability chmelů na profil aromatických látek, jejich přenos a chování při stárnutí studeně chmeleného piva
(Lenka Straková)2023, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//bxqoim// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma
Proteomické studie ječmene související s výrobou piva
(Dagmar Benkovská)2013, Disertační práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//0zstlt// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Integrovaná ochrana a střídání pH postřikové jíchy v jarním ječmeni
(Ladislav Chmelík)2017, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//2hbvad// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných markerů různých druhů piv
(Martin Žilka)2019, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//a8hfl3// | Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků | Práce na příbuzné téma
Vliv obalu a etikety na spotřebitelské chování na trhu piva a sladových výrobků
(Matěj Rašovský)2016, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1ppmwa// | Ekonomika a management / Manažersko-ekonomický | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu bakterií mléčného kvašení v procesu výroby piva
(Kristýna Zapletalová)2017, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//g4u0kd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma