Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
plant beveragesKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Sensory evaluation of fruit beverages treated with natural preservatives of plant origin
(Charanpreet Kaur)2015, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//e86gt0// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Rostlinné nápoje
(Andrea Poslužná)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/n1t1p/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Caffeine content in coffee beverages on the campus of the Czech University of Life Sciences Prague
(Eliška Jurošková)2023, Bakalářská práce, Fakulta tropického zemědělství / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//j4tz67// | Tropické zemědělství / | Práce na příbuzné téma
Problematika výroby rostlinných nápojů
(Adéla Hrudová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//sg4pm2// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných chemických vlastností rostlinných nápojů
(Tereza Rubešová)2019, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//a9ew7n// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma