Theses on the same topic (having an identical keyword):
plisnove syryKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Technologie výroby plísňových sýrů
(Lukáš Navrátil)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//7t3r6c// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Senzorická kvalita francouzského plísňového sýra Brie de Meaux v souvislosti s jeho chemickým a mikrobiálním složením
(Monika Májková)2022, Diplomová práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//l2cx95// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Biologické změny při zrání plísňových sýrů
(Martin CHOCHOLÁČ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//na4ii9// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Výskyt biogenních aminů v plísňových sýrech
(Vendula BARTOŠÁKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//5exyo3// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Vliv plísní Penicillium nalgiovensis na přírodní sýry
(Karel STANĚK)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nkzeib// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Alkalická fosfatáza jako indikátor tepelného ošetření mléka pro výrobu sýrů
(Hana Malínská)2016, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//kwx35d// | Zootechnika / Živočišná produkce | Theses on a related topic
Vliv délky skladování na obsah biogenních aminů v plísňových sýrech
(Radka FLASAROVÁ)2009, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//gbi0mc// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic
Biochemie a technologie sýrů s modrou plísní
(Pavlína Koláčková)2015, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ccm1xo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Senzorické hodnocení vybraných druhů sýrů s plísní na povrchu
(Radka BLECHOVÁ)2013, Bakalářská práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ruhvqm// | Zemědělství / Agropodnikání | Theses on a related topic
Plísně rodu Penicillium používané při výrobě sýrů
(Alena PETRJANOŠOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//evwudi// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Theses on a related topic