Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

podavani vina

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 13 prací)
Víno a podávání vína
 (Kamila STASZKO)

2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//azcs9f// | Odborné předměty se zaměřením na vzdělávání / | Práce na příbuzné téma

Analýza nabídky a podávání vín ve vybraných provozovnách
 (Jan Čuchal)

2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/12627/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání
 (Jiří Zelený)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10755/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Tvorba výukového modulu v rámci celoživotního vzdělávání v gastronomii Cesta vína z vinice na náš stůl
 (Ludmila Karasová)

2011, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/yr31g/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Vliv sklenice na senzorické vlastnosti vína
 (Martin Heřmánek)

2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

http://is.vsh.cz/th/10518/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Faktory ovlivňující chování spotřebitele při nákupu vína v České republice
 (Veronika Filipová)

2015, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//rku5wd// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma

Dohoda o vině a trestu
 (Kateřina PEŠICOVÁ)

2016, Diplomová práce, Fakulta právnická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI

http://theses.cz/id//38xhr5// | Právo a právní věda / Právo | Práce na příbuzné téma

Modelový postup výroby červeného a růžového vína
 (Kateřina MIZERÍKOVÁ)

2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//1jaft3// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Aromatizovaná dezertní vína a aromatizované dezertní nápoje
 (Jiří VÁCLAVEK)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//62wcnm// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
 (Michaela Voborníková)

2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 13 prací)