Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
podavani vinaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Víno a podávání vína
(Kamila STASZKO)2023, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//azcs9f// | Odborné předměty se zaměřením na vzdělávání / | Práce na příbuzné téma
Analýza nabídky a podávání vín ve vybraných provozovnách
(Jan Čuchal)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12627/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Teplota jako faktor ovlivňující vlastnosti vín během jejich podávání
(Jiří Zelený)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10755/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Tvorba výukového modulu v rámci celoživotního vzdělávání v gastronomii Cesta vína z vinice na náš stůl
(Ludmila Karasová)2011, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/yr31g/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Vliv sklenice na senzorické vlastnosti vína
(Martin Heřmánek)2014, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/10518/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Faktory ovlivňující chování spotřebitele při nákupu vína v České republice
(Veronika Filipová)2015, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//rku5wd// | Hospodářská politika a správa / Podnikání a administrativa | Práce na příbuzné téma
Dohoda o vině a trestu
(Kateřina PEŠICOVÁ)2016, Diplomová práce, Fakulta právnická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//38xhr5// | Právo a právní věda / Právo | Práce na příbuzné téma
Modelový postup výroby červeného a růžového vína
(Kateřina MIZERÍKOVÁ)2013, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//1jaft3// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Aromatizovaná dezertní vína a aromatizované dezertní nápoje
(Jiří VÁCLAVEK)2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//62wcnm// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Gastronomická specifika a senzorické vlastnosti vín Slovácké podoblasti
(Michaela Voborníková)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//cd45gr// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma