Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pohankove vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Senzorická jakost vybraných cukrářských výrobků z bezlepkových surovin pomocí modifikovaných receptur
 (Daria Musiienko)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//jufnoo// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Analytické hodnocení výrobků z pohanky a prosa
 (Kateřina MALOTOVÁ PŘEDÍNSKÁ)

2010, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wjkxae// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Nutriční charakteristika rostliny pohanky seté
 (Kristýna KMENTOVÁ)

2011, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//ug700y// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Kvalita surovin pro bezlepkové výrobky
 (Zuzana Fenclová)

2019, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//ahhvjh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv kyseliny fytové na nutriční hodnotu potravin
 (Petra VOJTÍŠKOVÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//x9wpnm// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv vybraných hydrokoloidů a směsí hydrokoloidů na kvalitu bezlepkového pečiva
 (Petra DVOŘÁKOVÁ)

2018, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//boi026// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma