Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pokrm

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 27 prací)
Rybí pokrmy jako součást české národní identity
 (Eliška Steinerová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jtt1z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Zvyky a pokrmy kavkazské kuchyně v ruské kultuře (Obyčaji i bliuda kavkazskoj kuchni v russkoj kulture)
 (Kristýna Pavlíková)

2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/e93p0/ | Ruská studia / | Práce na příbuzné téma

Trendy v přípravě pokrmů
 (Barbora Kramná)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Označování alergenů u pokrmů v České republice
 (Nela Luzertová)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/n8yc8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
 (Jitka Kutzendörferová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Označování alergenů na potravinách a pokrmech z pohledu spotřebitele
 (Libor Pazdera)

2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/amoxc/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
 (Lucie Brtníčková)

2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Příprava pokrmů - metodické zpracování tematického celku pro 1. stupeň ZŠ
 (Andrea Fleková)

2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/k9921/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma

Zvýšenie nutričnej hodnoty pokrmu pomocou sippingu
 (Katarína Orlovská)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ltty2/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Koncepce tematického okruhu Příprava pokrmů na 1. stupni základních škol
 (Martina Otáhalová)

2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/kjygy/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 27 prací)