Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pokrmKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Změna orálního pH po konzumaci vybraných potravin a pokrmů
(Karolína Monsportová)2020, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/dydlw/ | Dentální hygiena / | Práce na příbuzné téma
Metodické zpracování tematického okruhu Příprava pokrmů pro 1. stupeň ZŠ
(Marie Prokopová)2021, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kqe7j/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma
Pravoslavné postní pokrmy v klášterních typikách od 8. do 14. století
(Petr Cristian Vrzák)2020, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/hwo8w/ | Filozofie / Religionistika | Práce na příbuzné téma
Zefektivnění využívání surovin k přípravě pokrmů v hotelovém provozu
(Patrik Hajn)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/b7mb5/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Zvyky a pokrmy kavkazské kuchyně v ruské kultuře (Obyčaji i bliuda kavkazskoj kuchni v russkoj kulture)
(Kristýna Pavlíková)2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/e93p0/ | Ruská studia / | Práce na příbuzné téma
Označování alergenů u pokrmů v České republice
(Nela Luzertová)2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/n8yc8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
(Jitka Kutzendörferová)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Označování alergenů na potravinách a pokrmech z pohledu spotřebitele
(Libor Pazdera)2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/amoxc/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
(Lucie Brtníčková)2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma
Zvýšenie nutričnej hodnoty pokrmu pomocou sippingu
(Katarína Orlovská)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ltty2/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma