Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

pokrm

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)
Trendy v přípravě pokrmů
 (Barbora Kramná)

2021, Bakalářská práce, Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/rbepl/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Lázeňství a turismus | Práce na příbuzné téma

Rybí pokrmy jako součást české národní identity
 (Eliška Steinerová)

2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/jtt1z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Pravoslavné postní pokrmy v klášterních typikách od 8. do 14. století
 (Petr Cristian Vrzák)

2020, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/hwo8w/ | Filozofie / Religionistika | Práce na příbuzné téma

Zvyky a pokrmy kavkazské kuchyně v ruské kultuře (Obyčaji i bliuda kavkazskoj kuchni v russkoj kulture)
 (Kristýna Pavlíková)

2022, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/e93p0/ | Ruská studia / | Práce na příbuzné téma

Komparace cenové úrovně pokrmů pražských restaurací obsažených v průvodci Michelin
 (Quang Vu Minh)

2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/w0nl5/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Označování alergenů u pokrmů v České republice
 (Nela Luzertová)

2018, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/n8yc8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma

Trendy v nabídce pokrmů a nápojů uplatňované v gastronomii
 (Jitka Kutzendörferová)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze

https://is.vsh.cz/th/f64xh/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Označování alergenů na potravinách a pokrmech z pohledu spotřebitele
 (Libor Pazdera)

2016, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/amoxc/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma

Tradiční pokrmy a nápoje jako nedílná součást kulturního dědictví a cestovního ruchu Polska
 (Lucie Brtníčková)

2017, Diplomová práce, Filozofická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/c3pcm/ | Filologie / Polský jazyk a literatura | Práce na příbuzné téma

Zvýšenie nutričnej hodnoty pokrmu pomocou sippingu
 (Katarína Orlovská)

2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/ltty2/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 28 prací)