Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pokrmKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Současné trendy v přípravě pokrmů
(Martin Suchý)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/tk1o8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zvýšenie nutričnej hodnoty pokrmu pomocou sippingu
(Katarína Orlovská)2019, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/ltty2/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Metodické zpracování tématického celku příprava pokrmů na 1. stupni ZŠ
(Zora Brančíková)2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/jgwsa/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma
Sůl v technologii přípravy pokrmů
(Filip Martiník)2018, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/a5dec/ | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista | Práce na příbuzné téma
Příprava pokrmů - metodické zpracování tematického celku pro 1. stupeň ZŠ
(Andrea Fleková)2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/k9921/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma
Koncepce tematického okruhu Příprava pokrmů na 1. stupni základních škol
(Martina Otáhalová)2017, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/kjygy/ | Učitelství pro základní školy (pětileté) / Učitelství pro 1. stupeň základní školy | Práce na příbuzné téma
Analýza rizika pro výrobu zeleninových pokrmů a pokrmů z hub jako prevence vzniku alimentárních toxikóz
(Pavlína ŠIMÍKOVÁ)2010, Diplomová práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ
• http://theses.cz/id//o6vn3m// | Veřejné zdravotnictví / Odborný pracovník v ochraně veřejného zdraví | Práce na příbuzné téma
Hodnocení nutričních hodnot pokrmů z čínských restaurací
(Lucie Rejchrtová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9g7nxa// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma