Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pokrm a dotaznikove setreniKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Současné trendy ve výrobě a konzumaci vín v ČR a ve světě
(Dominika Melicharová)2023, Bakalářská práce, AMBIS vysoká škola, a.s.
• https://is.ambis.cz/th/r59g6/ | Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Vybrané aspekty a rozdílnost preferencí při výběru pokrmů mezi skupinami zaměstnanců a klientů ve stravovacích službách
(Pavla Wochová)2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//2kvn0z// | Zemědělská specializace / Všeobecné zemědělství | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy Chodska a Plzeňska
(Lucie Beranová)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/ruyx1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Evaluace koncepce značky Czech Specials v kontextu gastroturistiky v ČR a komparace s dalšími vybranými gastronomickými značkami a průvodci
(Martina Rájková)2024, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/92084 | Cestovní ruch / | Práce na příbuzné téma
Tradiční pokrmy a jejich zasazení do podmínek vybraného regionu
(Tereza Hronová)2022, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová a ekonomická
• https://is.vshe.cz/th/limhq/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Zbožíznalství a jeho důležitost při řízení hotelového a gastronomického provozu
(Veronika Volfová)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12186/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zachování českých zvyků v gastronomii v regionu Horácko a Podhorácko
(Kamila Madziová)2024, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/udcij/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Rozdíly ve stravovacích zvyklostech kazašské a české kuchyně
(Aidai Kamchybek Kyzy)2023, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/t6c6i/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Gastronomické zvyklosti a preference Čechů ve srovnání s Ukrajinci
(Kateryna Kosolapova)2020, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/lchjp/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Zdravá a chutná strava ve školním stravování se zaměřením na sůl a ochucovadla
(Veronika ŠNOKHOUSOVÁ)2023, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//r4bzs5// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma