Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pokrmyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Tradiční české a evropské pokrmy v moderní kuchyni pro žáky SOŠ
(Michaela POLÁŠKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//1670sb// | Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku / | Práce na příbuzné téma
Současné trendy v konzumaci vín ve vztahu k jejich párování s pokrmy
(Veronika Drugová)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/rnvtuv/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Pokrmy na talíři všedním i svátečním, za krize i míru, aneb proměny gastronomie mezi lety 1900-1938 v českých kuchařských knihách
(Vendula Cilečková)2020, Diplomová práce, Fakulta filozofická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//mh1rgz// | Historické vědy / Kulturní dějiny: Gender history | Práce na příbuzné téma
TRADIČNÍ POKRMY Z HUB A JEJICH SOUČASNÉ ROZŠÍŘENÍ
(Nadine Lulic)2022, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id//ao6f0e// | Gastronomie, hotelnictví a turismus ,Management hotelnictví a cestovního ruchu / | Práce na příbuzné téma
Podnikatelský plán založení restaurace v pražské lokalitě s orientací na pivní produkty doprovázené masovými pokrmy
(Oskar Webr)2023, Bakalářská práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• https://vskp.vse.cz/eid/91059 | Manažer obchodu / | Práce na příbuzné téma
TRADIČNÍ REGIONÁLNÍ POKRMY V SOUČASNÉ GASTRONOMII
(David Erkol)2021, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/i2awa6/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Gastronomie, hotelnictví a cestovní ruch | Práce na příbuzné téma
Môžu byť zdravé pokrmy cenovo prijateľné?
(Soňa SEKERKOVÁ)2024, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//4tftcu// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Výrazy pro pokrmy s ovocnou složkou ve staré češtině
(Tereza BRICHTOVÁ)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//vrtjxf// | Učitelství pro střední školy / Uč. ČJ HI pro SŠ navazující | Práce na příbuzné téma
DETSKÉ POKRMY V GASTROMONICKÝCH ZARIADENIACH
(Rebeka Kevélyová)2015, Bakalářská práce, Vysoká škola obchodní a hotelová s.r.o.
• http://theses.cz/id/v7sl9z/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a cestovního ruchu | Práce na příbuzné téma
Využití moderních technologií ve stravování: podnikatelský plán založení restaurace, kde si zákazníci sami navrhují pokrmy
(Johana Blümelová)2010, Diplomová práce, Vysoká škola ekonomická v Praze
• http://www.vse.cz/vskp/eid/26724 | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma