Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pokrmyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zhodnocení systémů pro tradiční pokrmy v restauracích České republiky
(Kateřina ČERNÁ)2012, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//4it8pg// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Nové pokrmy pro laktoovovegetariány
(Jana VAŇKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0x1cm7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Tradiční potraviny a pokrmy Slovácka
(Jana POPELKOVÁ)2010, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//ofir8t// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Víno jako součást kreativní gastronomie z hlediska analýzy vhodných kombinacích vín s pokrmy
(Eva BARTÁČKOVÁ)2008, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//md7sl2// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma