Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pokrmy a napojeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Věštění a rituály hojnosti u Západních Slovanů v zrcadle vybraných kronik vrcholného středověku (1000-1300)
(Ondřej ČERNÝ)2020, Bakalářská práce, Filozofická fakulta / UNIVERZITA JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
• http://theses.cz/id//1jjp46// | Historické vědy / Historie (jednooborové) | Práce na příbuzné téma
Jídlo a gastronomie v rozvoji lokality
(Ondřej Jansa)2017, Diplomová práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//3n1r5a// | Hospodářská politika a správa / Hospodářská a kulturní studia | Práce na příbuzné téma
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
(Elizaveta Kuznetsova)2019, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• https://is.vsh.cz/th/c8go8/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Rostlinné nápoje ve výživě člověka a jejich použití při přípravě pokrmů
(Aneta SKOUMALOVÁ)2023, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//4tgmus// | Nutriční terapie / | Práce na příbuzné téma
Historie a současnost regionální gastronomie v Mostě
(Lukáš Mařík)2014, Bakalářská práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/12468/vsh_b/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Základní rysy gastronomie Francie a Španělska.
(Ingrid PTÁČKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//43jh32// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Stravovací návyky dětí s nadváhou/ obezitou a s normální tělesnou hmotností
(Simona ŠIMKOVÁ)2015, Bakalářská práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//7w8ny9// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Nové pokrmy pro laktoovovegetariány
(Jana VAŇKOVÁ)2013, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//0x1cm7// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma