Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

polevy

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Hodnocení čokoládových výrobků a polev pomocí fyzikálně-chemických metod
 (Kateřina Chybová)

2017, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická

http://theses.cz/id//dqlslj// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Výroba a vlastnosti čokoládových polev
 (Petra HŘIBOVÁ)

2011, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//wvmm7x// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Texturní vlastnosti čokoládových cukrovinek
 (Štěpánka Pastorková)

2022, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//gh8b8h// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Mléčné vysokotučné produkty s obsahem probiotik
 (Kateřina Šebestová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//um503z// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma