Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
polyfenolKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Stanovení polyfenolů v biologickém materiálu a jejich role v imunitních reakcích
(Anna PÁNKOVÁ)2021, Bakalářská práce, Fakulta zdravotnických studií / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//4larp7// | Specializace ve zdravotnictví / Zdravotní laborant | Práce na příbuzné téma
Polyfenoly a antioxidanty u povijnice batátové (Ipomoea batatas)
(Terezie Husarová)2021, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//jamzid// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Metabolismus polyfenolů v buňkách střevní sliznice
(Aleška Daďová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//cijs6h// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Polyfenoly ve víně a možnosti ovlivnění jejich obsahu
(Eliška Zavřelová)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yimej7// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Stanovení vlákniny a polyfenolů netradičních mouk a jejich stravitelnost
(Denisa Holečková)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//kgil45// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Stanovení polyfenolů a antioxidační aktivity ve výluzích yerba maté
(Jakub Svoboda)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pfr56i// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
(Jitka Gajárková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
(Sabina Kuncová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Vliv tvrdosti vody na obsah polyfenolů a vitaminu C v matcha čajích
(Barbora Kadavá)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//9rhtgs// | Technologie potravin / - | Práce na příbuzné téma
Biologicky aktivní polyfenoly pivovarských surovin a jejich změny při zpracování
(Alexandr Mikyška)2020, Disertační práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//5h8cc1// | Fytotechnika / Speciální produkce rostlinná | Práce na příbuzné téma