Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

polyfosforecnany

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

Vliv pH a délky řetězce fosforečnanových tavicích solí na dispergaci kaseinového komplexu v modelovém systému
 (Vendula Sedlačíková)

2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//i6w5ws// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Účinky přídatných látek používaných v potravinářství a kosmetice na růst vybraných bakterií
 (Leona Buňková)

2008, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/muleq/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma

Vliv složení binárních a ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Eva WEISEROVÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//um1zxg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Optické měření roztékavosti tavených sýrů
 (Petra Olejníková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u6hukp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Změna viskoelastických vlastností tavených sýrů v důsledku použití různých tavicích solí
 (Lucie Mynarčíková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//8xnvbq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma

Antibakteriální účinek tavící soli HBS (polyfosforečnan s dlouhým lineárním řetězcem).
 (Adéla NOVÁKOVÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t1gyy4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie
 (Miroslav Jaššo)

2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//vx2q6b// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma