Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
polyfosforecnanyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Vliv pH a délky řetězce fosforečnanových tavicích solí na dispergaci kaseinového komplexu v modelovém systému
(Vendula Sedlačíková)2015, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//i6w5ws// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Účinky přídatných látek používaných v potravinářství a kosmetice na růst vybraných bakterií
(Leona Buňková)2008, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/muleq/ | Biologie / Obecná biologie | Práce na příbuzné téma
Vliv složení binárních a ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Eva WEISEROVÁ)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//um1zxg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Optické měření roztékavosti tavených sýrů
(Petra Olejníková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u6hukp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Změna viskoelastických vlastností tavených sýrů v důsledku použití různých tavicích solí
(Lucie Mynarčíková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//8xnvbq// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Práce na příbuzné téma
Antibakteriální účinek tavící soli HBS (polyfosforečnan s dlouhým lineárním řetězcem).
(Adéla NOVÁKOVÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t1gyy4// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie
(Miroslav Jaššo)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vx2q6b// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma