Theses on the same topic (having an identical keyword):
polyfosforecnanyKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Účinky přídatných látek používaných v potravinářství a kosmetice na růst vybraných bakterií
(Leona Buňková)2008, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/muleq/ | Biologie / Obecná biologie | Theses on a related topic
Vliv složení binárních a ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
(Eva WEISEROVÁ)2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//um1zxg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic
Optické měření roztékavosti tavených sýrů
(Petra Olejníková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u6hukp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Optické měření roztékavosti tavených sýrů
(Petra Olejníková)2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//u6hukp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic
Antibakteriální účinek tavící soli HBS (polyfosforečnan s dlouhým lineárním řetězcem).
(Adéla NOVÁKOVÁ)2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//t1gyy4// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic