Theses on the same topic (having an identical keyword):

polyfosforecnany

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

Účinky přídatných látek používaných v potravinářství a kosmetice na růst vybraných bakterií
 (Leona Buňková)

2008, Rigorózní práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/muleq/ | Biologie / Obecná biologie | Theses on a related topic

Vliv složení binárních a ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí na texturní vlastnosti tavených sýrů
 (Eva WEISEROVÁ)

2012, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//um1zxg// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

Optické měření roztékavosti tavených sýrů
 (Petra Olejníková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u6hukp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Optické měření roztékavosti tavených sýrů
 (Petra Olejníková)

2014, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//u6hukp// | Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin | Theses on a related topic

Antibakteriální účinek tavící soli HBS (polyfosforečnan s dlouhým lineárním řetězcem).
 (Adéla NOVÁKOVÁ)

2006, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//t1gyy4// | Chemie a technologie potravin / | Theses on a related topic