Theses on the same topic (having an identical keyword):
polyphenolKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Characterisation of grape seeds by total polyphenol content as potential source of antioxidants
(César Hakizimana)2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//n0i1sj// | Natural Resources and Environment / | Theses on a related topic
Obsahy polyfenolů v bílých a oranžových vínech
(Eliška Faitová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//50cjyd// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic
Interindividuální rozdíly v katabolismu polyfenolů
(Lucie Poláčková)2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//set720// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic
Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
(Sabina Kuncová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Polyfenoly ve víně a možnosti ovlivnění jejich obsahu
(Eliška Zavřelová)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//yimej7// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic
Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
(Jitka Gajárková)2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
(Sabina Kuncová)2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
(Lucie Martináková)2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic
Vplyv oxidu dusnatého na aktivitu polyfenoloxidasy a peroxidasy počas klíčenia a raného vývoja sadeníc hrachu siateho.
(Martina SOPKULIAKOVÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//3lyps3// | Biochemie / | Theses on a related topic
Změny obsahu polyfenolických látek a antioxidační aktivity v extraktech máty
(Denisa Zemánková)2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//uum71n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic