Theses on the same topic (having an identical keyword):

polyphenol

Keywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate

« 1 2 » (total: 13 theses)
Characterisation of grape seeds by total polyphenol content as potential source of antioxidants
 (César Hakizimana)

2014, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//n0i1sj// | Natural Resources and Environment / | Theses on a related topic

Obsahy polyfenolů v bílých a oranžových vínech
 (Eliška Faitová)

2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//50cjyd// | Zahradnické inženýrství / | Theses on a related topic

Interindividuální rozdíly v katabolismu polyfenolů
 (Lucie Poláčková)

2024, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//set720// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Theses on a related topic

Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
 (Sabina Kuncová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Polyfenoly ve víně a možnosti ovlivnění jejich obsahu
 (Eliška Zavřelová)

2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//yimej7// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Theses on a related topic

Antioxidační aktivita a obsah polyfenolů v extraktech meduňky a hluchavky
 (Jitka Gajárková)

2024, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//stguyj// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Ovlivnění obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v extraktech rozmarýnu a oregana
 (Sabina Kuncová)

2022, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//euxg4k// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Stanovení obsahu polyfenolů a antioxidační aktivity v procesu výroby netradičních vloček
 (Lucie Martináková)

2023, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//pm50jm// | Technologie potravin / - | Theses on a related topic

Vplyv oxidu dusnatého na aktivitu polyfenoloxidasy a peroxidasy počas klíčenia a raného vývoja sadeníc hrachu siateho.
 (Martina SOPKULIAKOVÁ)

2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI

http://theses.cz/id//3lyps3// | Biochemie / | Theses on a related topic

Změny obsahu polyfenolických látek a antioxidační aktivity v extraktech máty
 (Denisa Zemánková)

2017, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//uum71n// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Theses on a related topic

« 1 2 » (total: 13 theses)