Theses on the same topic (having an identical keyword):
polyphenolsKeywords ordered alphabetically | Keywords ordered by occurrence rate
Kardioprotektivní účinky polyfenolů
(Eliška REMEŠOVÁ)2022, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//ruee1x// | Biotechnologie a genové inženýrství / | Theses on a related topic
Stanovení polyfenolických látek typu stilbenů v réví.
(Olga Pšeničnaja)2017, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//vil9rk// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Theses on a related topic
Kardioprotektivní účinky polyfenolů
(Ondřej BOUŠKA)2018, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
• http://theses.cz/id//9m4afr// | Chemie / Bioorganická chemie a chemická biologie | Theses on a related topic
Nutriční význam vybraných polyfenolů v celozrnných moukách
(Eliška Růžičková)2019, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//abui0r// | Technologie potravin / | Theses on a related topic
Identifikace produktů termických a oxidačních reakcí polyfenolů ječmene a chmele
(Aneta Lučoková)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//0gm8g1// | Biochemie a biotechnologie / | Theses on a related topic
Screening polyfenolů v kávě
(Anežka Skarková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s1vlhn// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic
Stanovení obsahu polyfenolů v základních potravinách a stanovení velikosti jejich příjmu v české populaci
(Zuzana VOŘÍŠKOVÁ)2017, Diplomová práce, Fakulta pedagogická / ZÁPADOČESKÁ UNIVERZITA V PLZNI
• http://theses.cz/id//jkquqj// | Učitelství pro střední školy / Bi-Ch | Theses on a related topic
Identifikace produktů termických a oxidačních reakcí polyfenolů ječmene a chmele
(Aneta Lučoková)2015, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická
• http://theses.cz/id//0gm8g1// | Biochemie a biotechnologie / | Theses on a related topic
Zastoupení dominantních polyfenolických látek v matolinách
(Marek Popov)2017, Disertační práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//sncv0i// | Zemědělská specializace / Zemědělská chemie | Theses on a related topic
Screening polyfenolů v kávě
(Anežka Skarková)2019, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//s1vlhn// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Theses on a related topic