Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
pomerancovy dzusKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Složení pomerančových džusů
(Kristýna Kerhatová)2010, Bakalářská práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//wjlgua// | Kvalita produkce / | Práce na příbuzné téma
Složení pomerančových džusů
(Marie Votavová)2010, Diplomová práce, Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//l747l0// | Kvalita zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv značky a ceny na hodnocení senzorické kvality džusů
(Klára Applová)2019, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/135327 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Analýza atributů výrobku na trhu džusů
(Michaela Šubová)2015, Diplomová práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/110557 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma
Stanovení přírodních antioxidantů v ovocných džusech
(Lucie Pelcová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//r6ppcw// | Chemie a technologie potravin / Ekotrofologie | Práce na příbuzné téma
Porovnání metod pro stanovení antioxidační aktivity
(Petra Belfínová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//drtjwo// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma