Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

popis vyrobku

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Popis textury a barvy cereálních výrobků s nutričním přínosem
 (Kateřina Horynová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//2hxyt1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Aplikace nástrojů kvality pro snížení interní zmetkovitosti výrobku
 (Václav Franta)

2018, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

https://is.vstecb.cz/th/l4x8s/ | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma

Inovace fermentovaného výrobku z kozího mléka
 (Simona Prachařová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ei7jsu// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Návrh distribučního systému nového výrobku
 (Kristýna Špačková)

2021, Diplomová práce, Vysoká škola logistiky o.p.s.

http://theses.cz/id//prwcvt// | Logistika / | Práce na příbuzné téma

Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření
 (Taťána Dangová)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//v0v8fo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Rozbor balení a distribuce speciálního výrobku
 (Eva KUŘINOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//nm9oqo// | Ekonomika a management / Logistika a management | Práce na příbuzné téma

Nutriční hodnocení ovesného zakysaného výrobku bez lepku
 (Nela KOPEČNÁ)

2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

http://theses.cz/id//gkk7ms// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma

Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v závislosti na obsahu hovězího masa
 (Jan Slováček)

2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//n2wv3d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Návrh, vývoj a výroba nového výrobku dle norem ISO 9001 a 14001
 (Václav Novotný)

2011, Bakalářská práce, Akademie Sting

https://is.sting.cz/th/zwlvq/ | Hospodářská politika a správa / Zdaňování | Práce na příbuzné téma

Návrh na uvedení nového výrobku proti komárům na trh
 (Zuzana Kochmanová)

2012, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/91495 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)