Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
popis vyrobkuKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Popis textury a barvy cereálních výrobků s nutričním přínosem
(Kateřina Horynová)2019, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//2hxyt1// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Aplikace nástrojů kvality pro snížení interní zmetkovitosti výrobku
(Václav Franta)2018, Bakalářská práce, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
• https://is.vstecb.cz/th/l4x8s/ | Strojírenství / | Práce na příbuzné téma
Inovace fermentovaného výrobku z kozího mléka
(Simona Prachařová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//ei7jsu// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Návrh distribučního systému nového výrobku
(Kristýna Špačková)2021, Diplomová práce, Vysoká škola logistiky o.p.s.
• http://theses.cz/id//prwcvt// | Logistika / | Práce na příbuzné téma
Technologické vyhodnocení výroby vybraného masného výrobku v závislosti na zvoleném koření
(Taťána Dangová)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v0v8fo// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Rozbor balení a distribuce speciálního výrobku
(Eva KUŘINOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta logistiky a krizového řízení / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//nm9oqo// | Ekonomika a management / Logistika a management | Práce na příbuzné téma
Nutriční hodnocení ovesného zakysaného výrobku bez lepku
(Nela KOPEČNÁ)2021, Bakalářská práce, Lékařská fakulta / OSTRAVSKÁ UNIVERZITA
• http://theses.cz/id//gkk7ms// | Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut | Práce na příbuzné téma
Vyhodnocení jakostních charakteristik vybraného masného výrobku v závislosti na obsahu hovězího masa
(Jan Slováček)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//n2wv3d// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Návrh, vývoj a výroba nového výrobku dle norem ISO 9001 a 14001
(Václav Novotný)2011, Bakalářská práce, Akademie Sting
• https://is.sting.cz/th/zwlvq/ | Hospodářská politika a správa / Zdaňování | Práce na příbuzné téma
Návrh na uvedení nového výrobku proti komárům na trh
(Zuzana Kochmanová)2012, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/91495 | Ekonomika a management / Marketing a obchod | Práce na příbuzné téma