Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
porovnani vinKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Porovnání českých a gruzínských vín vyráběných v hliněných amforách
(Magdaléna Šaňková)2021, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//awlook// | Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství | Práce na příbuzné téma
Porovnání Beaujolais nouveau a červených svatomartinských vín
(Markéta Vinšová)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ath9gv// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Porovnání senzorických a analytických parametrů vín z Anglie a Moravy
(Klára Klimecká)2023, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//59oxoc// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Senzorické porovnání vín vyrobeného tradiční technologií u malovinařů a technologií s řízeným kvašením
(Roman ZÁLEŠÁK)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//asecki// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Porovnání vlastností vína vyrobeného s různou mírou respektu k terroir
(Anna Harcová)2021, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//nail9z// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Porovnanie vinárskych podnikov určených pre výrobu tokajských vín a vín typu Ausbruch z technického a technologického hľadiska
(Lucia Čelková)2022, Bakalářská práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//i5ao7v// | Zahradnické inženýrství / | Práce na příbuzné téma
Porovnání révových a ovocných vín z hlediska obsahu antioxidačních látek.
(Pavlína Kučerová)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//ulctk0// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Porovnání révových a ovocných vín z hlediska obsahu senzoricky významných látek
(Petra Vagnerová)2015, Diplomová práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//0msqnp// | Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií | Práce na příbuzné téma
Porovnání analytických a senzorických vlastností vín před a po sekundární
(Kamil Prokeš)2016, Disertační práce, Zahradnická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//jiiz5d// | Zahradnické inženýrství / Zahradnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnání aroma profilu konvenčně vyrobených a naturálních\nl{} bílých vín
(Pavel Šmejda)2020, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//3kryp6// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma