Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
potravinarska jakostKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zavádění, udržování a zlepšování systému managementu jakosti v potravinářském průmyslu
(Jana Machytková)2008, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní
• https://is.vsfs.cz/th/qnza4/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma
Mikrobiologická bezpečnost a jakost nealkoholických nápojů
(Marie Bendová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ivqk3w// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv konzervace na senzorickou jakost makového nápoje
(David Nadrchal)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//t3ncwr// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma
Vliv odrůdy čiroku zrnového na pekařskou jakost mouky a možnosti jejího využití
(Lucie Volfová)2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//xxex5q// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma
Komplexní hodnocení odrůdové autenticity vín a vlivu vybraných parametrů na jejich jakost
(Václav Kadlec)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//3e9dzu// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa
(Jana Reitšpiesová)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//e6pgha// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma
Vliv enzymové modifikace složek mléka na jakost fermentovaných mléčných výrobků
(Veronika Stetsenko)2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//e4ufbw// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv procesních parametrů a složení surovinové skladby na jakost vybraných mléčných výrobků
(Vendula Kůrová)2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//fe7t3j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv intenzifikačních vstupů (předplodina, odrůda, hnojení) na tvorbu výnosu, výnos a jakost ozimé pšenice
(Ondřej Fröhlich)2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//9u8lv3// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma
Současná úroveň hodnocení jakosti potravinářských produktů v České republice
(Jana KLOROVÁ)2009, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//yib2je// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma