Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

potravinarska jakost

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Zavádění, udržování a zlepšování systému managementu jakosti v potravinářském průmyslu
 (Jana Machytková)

2008, Bakalářská práce, Vysoká škola finanční a správní

https://is.vsfs.cz/th/qnza4/ | Ekonomika a management / Řízení podniku a podnikové finance | Práce na příbuzné téma

Mikrobiologická bezpečnost a jakost nealkoholických nápojů
 (Marie Bendová)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//ivqk3w// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv konzervace na senzorickou jakost makového nápoje
 (David Nadrchal)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//t3ncwr// | Zemědělství a rozvoj venkova / | Práce na příbuzné téma

Vliv odrůdy čiroku zrnového na pekařskou jakost mouky a možnosti jejího využití
 (Lucie Volfová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//xxex5q// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Komplexní hodnocení odrůdové autenticity vín a vlivu vybraných parametrů na jejich jakost
 (Václav Kadlec)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//3e9dzu// | Chemie a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Nutriční zhodnocení a senzorická jakost alternativ masa
 (Jana Reitšpiesová)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//e6pgha// | Chemie a analýza potravin a přírodních produktů / | Práce na příbuzné téma

Vliv enzymové modifikace složek mléka na jakost fermentovaných mléčných výrobků
 (Veronika Stetsenko)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//e4ufbw// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv procesních parametrů a složení surovinové skladby na jakost vybraných mléčných výrobků
 (Vendula Kůrová)

2023, Disertační práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//fe7t3j// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv intenzifikačních vstupů (předplodina, odrůda, hnojení) na tvorbu výnosu, výnos a jakost ozimé pšenice
 (Ondřej Fröhlich)

2015, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//9u8lv3// | Fytotechnika / Rostlinná produkce | Práce na příbuzné téma

Současná úroveň hodnocení jakosti potravinářských produktů v České republice
 (Jana KLOROVÁ)

2009, Diplomová práce, Zemědělská fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//yib2je// | Zemědělské inženýrství / Provozně podnikatelský obor | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)