Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
potravinarske olejeKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Degradace doprovodných látek lipidů při zpracování palmového oleje
(Tereza Jirásková)2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//nv1pd7// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Účinek antioxidantů během oxidace methylesterů slunečnicového oleje
(Veronika Kronusová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//7vz0wb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv antioxidantu na rychlost oxidace methylesterů mastných kyselin slunečnicového oleje
(Barbora Soukupová)2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//i9ufnh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza profilů těkavých látek pro hodnocení kvality řepkového oleje
(Tereza Minárová)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//olp36s// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv zpracování na kvalitativní parametry řepkového oleje
(Martina Málková)2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//6lnspk// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma