Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

potravinarske oleje

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)
Degradace doprovodných látek lipidů při zpracování palmového oleje
 (Tereza Jirásková)

2020, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//nv1pd7// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Účinek antioxidantů během oxidace methylesterů slunečnicového oleje
 (Veronika Kronusová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//7vz0wb// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv antioxidantu na rychlost oxidace methylesterů mastných kyselin slunečnicového oleje
 (Barbora Soukupová)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//i9ufnh// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Analýza profilů těkavých látek pro hodnocení kvality řepkového oleje
 (Tereza Minárová)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//olp36s// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv zpracování na kvalitativní parametry řepkového oleje
 (Martina Málková)

2024, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//6lnspk// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 25 prací)