Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

potravinarske technologie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Zhodnocení technologie pivovaru Svijany
 (Jan Korinek)

2020, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//vgo8ok// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Pracovní listy Technologie oboru vzdělávání potravinářské práce
 (Bohdana Sedláková)

2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/tswyk/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy - specializace služby Speciální pedagogika pro učitele středních škol | Práce na příbuzné téma

Tvorba pracovních listů pro odborný předmět Technologie učebního oboru Potravinářská výroba
 (Petra Šandlová)

2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rdvcy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Vakuové smažení - alternativní technologie pro redukci vzniku akrylamidu v zeleninových lupíncích
 (Radka Vydrová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//brw0ua// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv vinařské technologie na obsah antioxidantů ve vínech
 (Adéla Kubíčková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//b2i7ku// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie na obsah antioxidantů v bílých vínech
 (Martina Talabajová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//rwz0fh// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vakuové technologie v daktyloskopii - možnosti využití organických materiálů
 (Keti Kharazishvili)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//qky5pf// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie HGB na senzorické vlastnosti piva
 (Vojtěch Vlk)

2023, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//bz1l21// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Analýza genomu environmentálního izolátu Silvimonas sp. sekvenovaného pomocí nanopórové technologie
 (Martina Jeřábková)

2022, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//thz737// | Mikrobiologie a genové inženýrství / | Práce na příbuzné téma

Aplikace technologie HGB v českém pivovarství
 (Kamila Kupková)

2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//1ta1m0// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)