Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
potravinarske technologieKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Zhodnocení technologie pivovaru Svijany
(Jan Korinek)2020, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT
• http://theses.cz/id//vgo8ok// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Pracovní listy Technologie oboru vzdělávání potravinářské práce
(Bohdana Sedláková)2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/tswyk/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy - specializace služby Speciální pedagogika pro učitele středních škol | Práce na příbuzné téma
Tvorba pracovních listů pro odborný předmět Technologie učebního oboru Potravinářská výroba
(Petra Šandlová)2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rdvcy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma
Vliv vinařské technologie na obsah antioxidantů ve vínech
(Adéla Kubíčková)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//b2i7ku// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vakuové smažení - alternativní technologie pro redukci vzniku akrylamidu v zeleninových lupíncích
(Radka Vydrová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//brw0ua// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vliv použití technologie HGB na kvalitu ležáku českého typu
(Tomáš Kinčl)2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//2x8wwf// | Biochemie a biotechnologie (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma
Vliv fermentační technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
(Josef Balák)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//riwc6q// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vliv technologie na obsah antioxidantů v bílých vínech
(Martina Talabajová)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//rwz0fh// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma
Vakuové technologie v daktyloskopii
(Anna Shánělová)2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//1umz87// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma
Vakuové technologie v daktyloskopii - možnosti využití organických materiálů
(Keti Kharazishvili)2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//qky5pf// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma