Zpět na vyhledávání

Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

potravinarske technologie

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Zhodnocení technologie pivovaru Svijany
 (Jan Korinek)

2020, absolventská práce, VOŠES A SPŠPT

http://theses.cz/id//vgo8ok// | Potravinářská technologie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma

Pracovní listy Technologie oboru vzdělávání potravinářské práce
 (Bohdana Sedláková)

2015, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/tswyk/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy - specializace služby Speciální pedagogika pro učitele středních škol | Práce na příbuzné téma

Tvorba pracovních listů pro odborný předmět Technologie učebního oboru Potravinářská výroba
 (Petra Šandlová)

2016, Diplomová práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rdvcy/ | Učitelství pro střední školy / Učitelství odborných předmětů pro střední školy | Práce na příbuzné téma

Vliv vinařské technologie na obsah antioxidantů ve vínech
 (Adéla Kubíčková)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//b2i7ku// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vakuové smažení - alternativní technologie pro redukci vzniku akrylamidu v zeleninových lupíncích
 (Radka Vydrová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//brw0ua// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vliv použití technologie HGB na kvalitu ležáku českého typu
 (Tomáš Kinčl)

2024, Disertační práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//2x8wwf// | Biochemie a biotechnologie (čtyřleté) / | Práce na příbuzné téma

Vliv fermentační technologie na profil těkavých látek ovocných destilátů
 (Josef Balák)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//riwc6q// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vliv technologie na obsah antioxidantů v bílých vínech
 (Martina Talabajová)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//rwz0fh// | Biotechnologie a bioinženýrství / | Práce na příbuzné téma

Vakuové technologie v daktyloskopii
 (Anna Shánělová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//1umz87// | Forenzní analýza / | Práce na příbuzné téma

Vakuové technologie v daktyloskopii - možnosti využití organických materiálů
 (Keti Kharazishvili)

2023, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//qky5pf// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)