Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
potravinarsky pridatne latkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Jak vnímají spotřebitelé přídatné látky
(Tomáš Konečný)2024, Diplomová práce, Lékařská fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/gv2gs/ | Výživa dospělých a dětí / | Práce na příbuzné téma
Přídatné látky v potravinách a jejich využití
(Tereza Martincová)2021, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//iwpomh// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Přidatné látky v potravinách a jak je vnímají občané ČR
(Petra Bogášová)2013, Diplomová práce, Vysoká škola hotelová v Praze
• http://is.vsh.cz/th/8223/vsh_m/ | Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství | Práce na příbuzné téma
Vliv potravinářských přídatných látek na izolaci DNA z ryb a rybích výrobků
(Kateřina Kodešová)2022, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//ozrjcm// | Forenzní analýza a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv potravinářských přídatných látek na vybrané vlastnosti bakterií
(Tereza Dvořáková)2024, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//gck08o// | Biochemie a biotechnologie / | Práce na příbuzné téma
Antimikrobní působení vybraných potravinářských přídatných látek na bakterie
(Miroslav Jaššo)2022, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//vx2q6b// | Technologie a hodnocení potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Použití přídatných látek při výrobě potravin
(Kamila Borešová)2022, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//eqv98k// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Aditivní látky v potravinách - II
(Lenka Maršíková)2014, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//fi61g0// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Toxické látky v potravinách a veřejné zdraví
(Filip SOSNA)2022, Diplomová práce, Zdravotně sociální fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//vinu2s// | Ochrana obyvatelstva / Civilní nouzová připravenost | Práce na příbuzné téma
Porovnání jakosti komerčního výrobku a masného výrobku bez přídatných látek
(Alena Světlíková)2020, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//v2pnpc// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma