Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

potravinarsky vyrobek

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)
Využití odpadních kvasnic jako aditiva pro potravinářský a krmivářský průmysl
 (Jiří Bahenský)

2015, Diplomová práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//4dwi4p// | Procesní inženýrství / Technologická zařízení staveb | Práce na příbuzné téma

Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností v odvětví výroby potravinářských výrobků
 (Kateřina Retková)

2020, Diplomová práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě

https://is.slu.cz/th/tbgw1/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma

Povědomí českých spotřebitelů o kvalitativních značkách potravin a potravinářských výrobků
 (Kristýna Polcarová)

2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

https://is.ucp.cz/th/y2mn1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma

Porovnání vybraných kvalitativních ukazatelů potravinářských výrobků v prodejní síti v rámci České republiky
 (Alice JINDROVÁ)

2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//t63cny// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma

Vývoj imunochemické metody pro detekci pšeničného lepku v potravinářských výrobcích
 (Jitka Chalupová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zqsdno// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Posouzení vlivu snížení obsahu soli na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků
 (Jaroslav Šajgal)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//awzexn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Vývoj imunochemické metody pro detekci pšeničného lepku v potravinářských výrobcích
 (Jitka Chalupová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//zqsdno// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma

Analýza spotřeby zemědělsko-potravinářských výrobků v ČR
 (Anežka Zídková)

2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//nrryvw// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma

Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
 (Eliška Makrlíková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//vqo79l// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití plynové chromatografie s hmotnostním a olfaktometrickým detektorem pro hodnocení vlivu reformulací na profil těkavých látek v potravinářských výrobcích
 (Tereza Fiantoková)

2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

http://theses.cz/id//o0pbxj// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 21 prací)