Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
potravinarsky vyrobekKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Využití odpadních kvasnic jako aditiva pro potravinářský a krmivářský průmysl
(Jiří Bahenský)2015, Diplomová práce, Technická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//4dwi4p// | Procesní inženýrství / Technologická zařízení staveb | Práce na příbuzné téma
Optimalizace kapitálové struktury vybraných společností v odvětví výroby potravinářských výrobků
(Kateřina Retková)2020, Diplomová práce, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné / Slezská univerzita v Opavě
• https://is.slu.cz/th/tbgw1/ | Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management | Práce na příbuzné téma
Povědomí českých spotřebitelů o kvalitativních značkách potravin a potravinářských výrobků
(Kristýna Polcarová)2022, Bakalářská práce, University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.
• https://is.ucp.cz/th/y2mn1/ | Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví | Práce na příbuzné téma
Porovnání vybraných kvalitativních ukazatelů potravinářských výrobků v prodejní síti v rámci České republiky
(Alice JINDROVÁ)2022, Diplomová práce, Fakulta zemědělská a technologická / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//t63cny// | Zemědělské inženýrství / Agroekologie - Ekologické zemědělství | Práce na příbuzné téma
Vývoj imunochemické metody pro detekci pšeničného lepku v potravinářských výrobcích
(Jitka Chalupová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//zqsdno// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Posouzení vlivu snížení obsahu soli na trvanlivost vybraných potravinářských výrobků
(Jaroslav Šajgal)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//awzexn// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Vývoj imunochemické metody pro detekci pšeničného lepku v potravinářských výrobcích
(Jitka Chalupová)2021, Bakalářská práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//zqsdno// | Potravinářská a biochemická technologie / | Práce na příbuzné téma
Analýza spotřeby zemědělsko-potravinářských výrobků v ČR
(Anežka Zídková)2020, Bakalářská práce, Provozně ekonomická fakulta / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//nrryvw// | Ekonomika a management / Provoz a ekonomika | Práce na příbuzné téma
Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně-chemické vlastnosti potravinářských výrobků
(Eliška Makrlíková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//vqo79l// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití plynové chromatografie s hmotnostním a olfaktometrickým detektorem pro hodnocení vlivu reformulací na profil těkavých látek v potravinářských výrobcích
(Tereza Fiantoková)2021, Diplomová práce, Fakulta potravinářské a biochemické technologie / Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
• http://theses.cz/id//o0pbxj// | Technologie potravin / | Práce na příbuzné téma