Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
potravinove vyrobkyKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Potravinové výrobky s probiotiky
(Tereza Zemanová)2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//bdbdpn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Ergonomická analýza nepříznivých pracovních poloh a pohybů operátora při ruční manipulaci s potravinovými výrobky
(Pavlína Kyšová)2019, Bakalářská práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/136012 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Bezpečnost práce a procesů | Práce na příbuzné téma
Potravinová intolerance se zaměřením na výrobky z mléka a sóji
(Lucie Vyvážilová)2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//0i8au3// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Analýza přítomonsti probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích pomocí techniky PCR
(Vladimíra Krempaská)2022, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//g7x5eb// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vývoj a optimalizace metod pro důkaz vybraných druhů ovoce v potravinových výrobcích
(Katarína Šlosárová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//8hbtpd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Detekce nedeklarovaných druhů ovoce v potravinových výrobcích pomocí molekulárně-biologických a instrumentálních metod
(Petra Svobodová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//lhizow// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vývoj a optimalizace metod pro důkaz vybraných druhů ovoce v potravinových výrobcích
(Katarína Šlosárová)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//8hbtpd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Využití metody PCR pro identifikaci probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích
(Dominik Klaška)2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//5izkmh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Identifikace probiotických baktérií pomocí metody PCR v potravinových fermentovaných výrobcích rostlinného původu
(Tereza Kuljovská)2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně
• http://theses.cz/id//nlthl0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma
Vliv reklamy potravinových výrobků na spotřebitele
(Tereza Nováková)2016, Bakalářská práce, Ekonomická fakulta / VŠB - Technická univerzita Ostrava
• http://hdl.handle.net/10084/112818 | Ekonomika a management / Ekonomika podniku | Práce na příbuzné téma