Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

potravinove vyrobky

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Potravinové výrobky s probiotiky
 (Tereza Zemanová)

2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//bdbdpn// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Ergonomická analýza nepříznivých pracovních poloh a pohybů operátora při ruční manipulaci s potravinovými výrobky
 (Pavlína Kyšová)

2019, Bakalářská práce, Fakulta bezpečnostního inženýrství / VŠB - Technická univerzita Ostrava

http://hdl.handle.net/10084/136012 | Požární ochrana a průmyslová bezpečnost / Bezpečnost práce a procesů | Práce na příbuzné téma

Potravinová intolerance se zaměřením na výrobky z mléka a sóji
 (Lucie Vyvážilová)

2024, Bakalářská práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//0i8au3// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma

Detekce nedeklarovaných druhů ovoce v potravinových výrobcích pomocí molekulárně-biologických a instrumentálních metod
 (Petra Svobodová)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//lhizow// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Detekce nedeklarovaných druhů ovoce v potravinových výrobcích pomocí molekulárně-biologických a instrumentálních metod
 (Petra Svobodová)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//lhizow// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Vývoj a optimalizace metod pro důkaz vybraných druhů ovoce v potravinových výrobcích
 (Katarína Šlosárová)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//8hbtpd// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Využití metody PCR pro identifikaci probiotických baktérií v mléčných potravinových výrobcích
 (Dominik Klaška)

2021, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//5izkmh// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Identifikace probiotických baktérií pomocí metody PCR v potravinových fermentovaných výrobcích rostlinného původu
 (Tereza Kuljovská)

2020, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//nlthl0// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

Probiotika v potravinových výrobcích pro děti
 (Petra Vozárová)

2015, Bakalářská práce, Vysoké učení technické v Brně

http://theses.cz/id//ctdd3a// | Chemie a technologie potravin / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)