Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

potraviny a vyziva

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)
Nutriční hodnota a oxidační stabilita rybích olejů a doplňků stravy obsahujících n-3 mastné kyseliny
 (Michaela Krlínová)

2022, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//sc1ec0// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Vliv tepelného zpracování na stravitelnost a kvalitu proteinu u Tenebrio molitor a Gryllus assimilis
 (Josef Klabík)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//m80l7s// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

Čočka a cizrna v jídelníčku lidí - klady a zápory
 (Sandra Šlajchová)

2021, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//ekg9ha// | Výživa a potraviny / | Práce na příbuzné téma

« 1 2 3 » (celkem 23 prací)