Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
potraviny zivocisneho a rostlinneho puvoduKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Nutriční hodnota cvrčka domácího jako nové potraviny a krmiva
(Zuzana Pitrmanová)2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//mayfhg// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Mobilně vázaná rezistence ke kolistinu u gramnegativních bakterií: zdroje a diverzita
(Alžběta Kalová)2024, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/eb03i/ | Molekulární a buněčná biologie a genetika / | Práce na příbuzné téma
Klady a zápory vegetariánské a veganské stravy
(Aneta Špínová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//mdv6cl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Rizikové prvky v ekologické a konvenční produkci potravin
(Lenka Štefanidesová)2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//qkdvaa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma
Přechod mykotoxinu ochratoxinu A (OTA) z matric vybraných farmaceutických bylin do přípravků z nich vyrobených.
(Eva Znamínková)2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eM6624 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma
Nové potraviny v Evropě
(Martina Vysoudilová)2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//74za29// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Výskyt a aktivita patogenní Escherichia coli v potravinách živočišného původu
(Martina Kučerová)2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//8jal57// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma
Význam vitaminu D a vápníku ve výživě člověka
(Magdaléna Bártová)2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze
• http://theses.cz/id//fi7whu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma
Vápník v potravinách a jeho význam pro výživu
(Veronika POKORNÁ)2012, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
• http://theses.cz/id//ol7llu// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma
Mykotoxiny ochratoxiny a jejich toxicita
(Eva Znamínková)2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové
• http://evskp.uhk.cz/eB8111 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma