Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

potraviny zivocisneho a rostlinneho puvodu

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 20 prací)
Nutriční hodnota cvrčka domácího jako nové potraviny a krmiva
 (Zuzana Pitrmanová)

2023, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//mayfhg// | Kvalita potravin a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Mobilně vázaná rezistence ke kolistinu u gramnegativních bakterií: zdroje a diverzita
 (Alžběta Kalová)

2024, Disertační práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/eb03i/ | Molekulární a buněčná biologie a genetika / | Práce na příbuzné téma

Klady a zápory vegetariánské a veganské stravy
 (Aneta Špínová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//mdv6cl// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Rizikové prvky v ekologické a konvenční produkci potravin
 (Lenka Štefanidesová)

2020, Diplomová práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//qkdvaa// | Kvalita a zpracování zemědělských produktů / | Práce na příbuzné téma

Přechod mykotoxinu ochratoxinu A (OTA) z matric vybraných farmaceutických bylin do přípravků z nich vyrobených.
 (Eva Znamínková)

2020, Diplomová práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eM6624 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma

Nové potraviny v Evropě
 (Martina Vysoudilová)

2021, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//74za29// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Výskyt a aktivita patogenní Escherichia coli v potravinách živočišného původu
 (Martina Kučerová)

2020, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//8jal57// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce | Práce na příbuzné téma

Význam vitaminu D a vápníku ve výživě člověka
 (Magdaléna Bártová)

2016, Bakalářská práce, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů / Česká zemědělská univerzita v Praze

http://theses.cz/id//fi7whu// | Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Výživa a potraviny | Práce na příbuzné téma

Vápník v potravinách a jeho význam pro výživu
 (Veronika POKORNÁ)

2012, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH

http://theses.cz/id//ol7llu// | Specializace v pedagogice / Výchova ke zdraví | Práce na příbuzné téma

Mykotoxiny ochratoxiny a jejich toxicita
 (Eva Znamínková)

2015, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Univerzita Hradec Králové

http://evskp.uhk.cz/eB8111 | Biologie / Systematická biologie a ekologie | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 20 prací)