Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):

prazena kava

Klíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti

« 1 2 » (celkem 19 prací)
Káva versus biologicky účinné látky
 (Martina Burková)

2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//1ucgpw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Metodické zpracování tématického celku "Káva a její účinky na lidský organizmus"
 (Anežka Hejlová)

2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/rofe1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma

Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.
 (Kateřina ŠPAČKOVÁ)

2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//2cd3ew// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma

Vysokoúčinná kapalinová chromatografie v analýze pražené kávy
 (Kamil Mikulášek)

2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/o1u08/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma

Káva netradičně – soubor publicistických rozhovorů
 (Klára Pospíšilová)

2014, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita

https://is.muni.cz/th/fhipg/ | Mediální a komunikační studia / Mediální studia a žurnalistika | Práce na příbuzné téma

Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků kávy, zelené kávy a kávovin
 (Žaneta Burianová)

2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//l1kr2f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv pražení kávy na obsah antioxidantů a alkaloidů
 (Martina Lamichová)

2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice

http://theses.cz/id//2hv4og// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma

Sledování jakostních parametrů pražené kávy během skladování v závislosti na balení
 (Martina Müllerová)

2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně

http://theses.cz/id//i8uda9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

Vliv stupně pražení na vybrané parametry kávy
 (Petr Bartošek)

2020, Diplomová práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

http://theses.cz/id//cvgm9r// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma

« 1 2 » (celkem 19 prací)