Práce na stejné téma (mají shodná klíčová slova):
prazena kavaKlíčová slova abecedně | Klíčová slova dle četnosti
Káva versus biologicky účinné látky
(Martina Burková)2016, Bakalářská práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//1ucgpw// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma
Metodické zpracování tématického celku "Káva a její účinky na lidský organizmus"
(Anežka Hejlová)2013, Bakalářská práce, Pedagogická fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/rofe1/ | Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování | Práce na příbuzné téma
Stanovení vybraných látek v různých fázích pražení kávy
(Michaela Zimová)2023, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//tzrzk9// | Hodnocení a analýza potravin / | Práce na příbuzné téma
Káva bez kofeinu a senzorické hodnocení kávy.
(Kateřina ŠPAČKOVÁ)2012, Bakalářská práce, Fakulta technologická / Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
• http://theses.cz/id//2cd3ew// | Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii | Práce na příbuzné téma
Vysokoúčinná kapalinová chromatografie v analýze pražené kávy
(Kamil Mikulášek)2012, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/o1u08/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Analýza polycyklických aromatických uhlovodíků ve vzorcích pražené kávy pomocí HPLC s fluorescenční detekcí
(Pavol Ďurč)2013, Bakalářská práce, Přírodovědecká fakulta / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/b21h9/ | Chemie / | Práce na příbuzné téma
Káva netradičně – soubor publicistických rozhovorů
(Klára Pospíšilová)2014, Bakalářská práce, Fakulta sociálních studií / Masarykova univerzita
• https://is.muni.cz/th/fhipg/ | Mediální a komunikační studia / Mediální studia a žurnalistika | Práce na příbuzné téma
Stanovení základních jakostních charakteristik vybraných vzorků kávy, zelené kávy a kávovin
(Žaneta Burianová)2016, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//l1kr2f// | Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin | Práce na příbuzné téma
Vliv pražení kávy na obsah antioxidantů a alkaloidů
(Martina Lamichová)2018, Diplomová práce, Fakulta chemicko-technologická / Univerzita Pardubice
• http://theses.cz/id//2hv4og// | Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin | Práce na příbuzné téma
Sledování jakostních parametrů pražené kávy během skladování v závislosti na balení
(Martina Müllerová)2015, Diplomová práce, Agronomická fakulta / Mendelova univerzita v Brně
• http://theses.cz/id//i8uda9// | Chemie a technologie potravin / Technologie potravin | Práce na příbuzné téma